WIMPEREXTENSIONS

Beautyteria Schoonheidssalon Hilversum is gespecialiseerd in wimperextensions.

Hieronder staan de mogelijkheden toegelicht.

Classic wimperextensions | one by one 

De One By One techniek ziet er natuurlijk en perfect uit, alsof je met lange wimpers bent gezegend. Elke ochtend wordt je wakker met perfecte wimpers, en je hoeft nauwelijks nog make-up aan te brengen. Wimperextensions zijn ook perfect voor de vakantie, gewoon omdat je er geen omkijken naar hebt en als je uit het zwembad komt zie je er nog mooi uit! Kortom de lange wimpers waar iedere vrouw van droomt! Begin je er eenmaal aan dan wil je niet meer anders…

De gemiddelde behandelingsduur voor een nieuwe set wimpers is 90 minuten. Een refill duurt gemiddeld 45 tot 60 minuten. Belangrijk bij de refill is dat u met schone wimpers komt, want schoonmaken kost tijd en dit gaat af van de refill tijd. Hoe meer tijd voor wimpers, hoe voller je look weer is! Om mooie volle wimpers te behouden, adviseren wij om iedere 2 tot 3 weken een refill te nemen.

Voordelen:

  • Ieder moment van de dag mooie, volle en lange wimpers
  • Lengte, dikte en krul aangepast aan jouw wensen
  • Praktisch gewichtloos, u voelt de extensions niet
  • Bestand tegen water, traanvocht, licht, zon en zeewater
  • Geen uitlopende mascara bij regen of transpiratie
  • Maakt mascara, wimperverf of wimperkrultang overbodig
  • Sporten, douchen, naar de sauna en zwemmen zonder zorgen
  • Wordt pijnloos gevestigd op de wimpers

Nieuwe set €75
Refill binnen 2 weken €30
Refill binnen 3 weken €40
Refill binnen 4 weken €50
Verwijderen €10


Russian Volume

Russian volume is de nieuwe trend op het gebied van wimperextensions! De Russian Volume, wordt ook wel 2D-6D wimperextensions genoemd. Bij deze volume techniek worden er ultra dunne wimpers gebruikt. Hiermee kan er volume opgebouwd worden zonder schade aan de eigen wimpers! Dit geeft een nog vollere oogopslag dan met de One by One techniek, wat echt ideaal is wanneer je niet zoveel wimpers van jezelf hebt of wanneer je een extra vol effect wilt hebben. Dus de hele dag door een mooie glamoureuze  look, ook bij het opstaan!

Nieuwe set €90
Refill binnen 2 weken €40
Refill binnen 3 weken €50
Refill binnen 4 weken €60
Verwijderen €10