TATOEAGE VERWIJDEREN

Tatoeage verwijderen bij Beautyteria Schoonheidssalon Hilversum.

Met een tatoeage maakt u echt een statement. Een dergelijke huidversiering laat zien waar u voor staat. Alleen kan uw mening in de loop van de jaren veranderen. De naam van uw toenmalige geliefde wilt u nu misschien liever niet meer op uw arm zien. Of wellicht vindt u het ontwerp van uw tatoeage gewoon niet meer bij u passen. Het verwijderen van een tattoo vergt een aantal behandelingen voordat hij echt niet meer zichtbaar is.
Het aantal behandelingen wordt vooral bepaald door de hoeveelheid inkt die er gebruikt is en ook de kwaliteit van de inkt en hoe diep de tattoo gezet is.

Doet het verwijderen van een tatoeage pijn?

Het verwijderen van een tatoeage is niet pijnloos, maar zonder verdoving wel goed te verdragen. Sommigen omschrijven het gevoel hetzelfde als het zetten van de tatoeage, anderen alsof er een elastiekje tegen de huid wordt geschoten. Tijdens de behandeling kleurt de huid direct wit. De huid wordt vervolgens rood en wat gezwollen en voelt gloeiend aan. Na de behandeling kunnen er korstjes en blaasjes ontstaan. Meestal duurt het tussen de 10 en 20 dagen voordat de huid er weer normaal uitziet.

Informeer naar de mogelijkheden bij Beautyteria Schoonheidssalon Hilversum

WhatsApp WhatsApp met ons