PMU

PMU bij Beautyteria Schoonheidssalon Hilversum.

PMU Infralash

Dit is een dun lijntje tussen de wimpers om de aanzet voller te maken voor een sprekender oogopslag.

Infralash is de meest natuurlijke vorm van een pmu eyeliner. Een infralash eyeliner wordt toegepast in de wimperrand van de ogen. De dikte is in overleg. Het idee achter een infralash is optische diepte aan de ogen geven en het voller lijken van je wimpers. Deze behandeling is ideaal voor mensen die niet veel make-up dragen maar wel een natuurlijke look willen.

PMU Lips

Permanente make-up lippen. Full lips is het volledig pigmenteren van de lippen door middel van permanente make-up. Met een ultrafijne naald brengen wij het pigment aan in de huid van de lippen. Met permanente make-up voor lippen kunnen je lippen er op elk moment van de dag verzorgd uit zien. Zijn je lippen asymmetrische en wil je graag een mooie vorm, dat is mogelijk. Maar ook kun je smalle lippen optisch gezien net iets voller laten lijken. En ook bleke lippen kunnen wij weer een frisse kleur geven.

PMU Ombré Powder Brows

Ombré powder brows is een nieuwe trend op het gebied van permanente make up voor wenkbrauwen. Bij Ombré powder brows wordt de aanzet van de wenkbrauwen lichter in geschaduwd met naar de punten toe donkerder waardoor het een mooie overloop heeft maar ook heel zacht en natuurlijk oogt.

Met deze techniek van permanente make-up voor wenkbrauwen wordt op een heel subtiele wijze gepigmenteerd met een PMU apparaat waardoor het lijkt alsof je je wenkbrauwen met wenkbrauwpoeder hebt ingekleurd. Alleen is het resultaat semi permanent. Dat houdt in dat u na gemiddeld 1,5 jaar uw wenkbrauwen een opfrisbehandeling moet geven

WhatsApp WhatsApp met ons