MICROBLADING

Ook voor Microblading kunt u terecht bij Beautyteria Schoonheidssalon Hilversum.

Microblading is de nieuwste techniek op het gebied van permanente make-up voor uw wenkbrauwen. Met een blade/mesje (12 micronaalden op een rij) worden er fijne haartjes gepigmenteerd met de richting van uw haargroei mee in de opperhuid onder lokale huidverdoving. De microblading hairstroketechniek is dan ook een speciale permanente make-up techniek die een mooie en “natuurlijke look” geeft aan uw wenkbrauwen. Er worden als het ware imitatiehaartjes getekend in de huid met een kleurpigment tussen de bestaande haartjes in, zodat uw wenkbrauwen er “net” even wat mooier van vorm en kleur uitzien, maar toch ook heel natuurlijk.

Waarom microblading?

  • Je bent het zat om iedere dag je wenkbrauwen te tekenen
  • Je wilt dat je wenkbrauwen er altijd goed uitzien. Wanneer je net wakker bent, op vakantie en zelfs tijdens het sporten
  • Elk haartje dat mist wordt individueel getekend, dit zorgt het voor het meest natuurlijke effect
  • Het resultaat wordt aangepast met de juiste kleur de juiste vorm en juiste haargroeirichting
  • Het geeft een open blik en kan een liftend effect geven

Behandeling

Als u een afspraak wilt maken dan moet u een toestemmingsformulier invullen, ondertekenen en meenemen naar uw afspraak. Eerst wordt de vorm van de wenkbrauwen uitgemeten en getekend, hierbij wordt rekening gehouden met de anatomie van uw gezicht. Nadat u tevreden bent en akkoord met het getekende model van de wenkbrauwen gaat de microblading behandeling pas beginnen. Voor de kleurbepaling van de wenkbrauwen zal worden gekeken naar de huid- en haartint. In de prijs zit een nabehandeling/touch-up inbegrepen tussen de 6 à 10 weken. De houdbaarheid van het pigment hangt af van het huidtype en levenswijze (veel zonnen, cosmetische behandelingen enz.) Na ongeveer 1 jaar langer wordt de touch-up aanbevolen mede afhankelijk van uw huidtype en leefstijl.

Is PMU voor iedereen geschikt?

Nee helaas niet. Er zijn ziekten of aandoeningen waarbij het een minder goed idee is! Dit geldt o.a. voor: hemofilie, diabetes, chronische huidziekten zoals: eczeem, psoriasis, pathologische wondgenezing, contactallergie, immuunziekten, hart- en vaatziekten. Ook bij het gebruik van bepaalde medicijnen, zoals anti-stollingsmiddelen of bloedverdunners, kan er geen behandeling plaatsvinden. Bij twijfel neem dan vooraf contact op met de huisarts.

PMU en vakantie

Het is niet slim om vlak voor uw zonvakantie de PMU te laten zetten, dit is omdat de eerste 5 dagen na de behandeling uw wenkbrauwen niet in contact mogen komen met zon en chloorwater. Na behandeling wordt aangeraden om niet in contact te komen met direct zonlicht en wordt aangeraden een hoed/cape/zonnebril te dragen. Indien u deze voorgeschreven bescherming niet op correcte wijze nakomt zult u een stuk minder lang plezier hebben van de gepigmenteerde wenkbrauwen dan een ander persoon.

Doet het pijn?

Daarover zijn de meningen verdeeld! De een vergelijkt het zetten van de hairstrokes met het gevoel tijdens het epileren, de ander vindt het iets pijnlijker.

Nazorg

Voor na uw behandeling kunt u hier het nazorgformulier downloaden.

Tarieven:

Microblading incl. nabehandeling €250,-
Touch up 12 maanden €100,-
Touch up 24 maanden €150,-


Henna Brows

Het is een techniek waarmee je dunne wenkbrauwen kunt opvullen met hennaverf. Het verschil met normale wenkbrauwverf is dat je met henna ook de huid mee verft. Dit zorgt voor een nog vollere look. Het blijft circa 2 weken op de huid en 6 weken op de wenkbrauwen zitten. Henna brows zijn ook ideaal voor het verven van grijze wenkbrauwen of voor het bijwerken van permanente wenkbrauw make-up.

Henna brows incl. shapen en waxen €30,-