LVL, Lash Volume Lift

LVL-Lash Volume Lift 

Ideaal voor als u rechte of recht naar beneden groeiende wimpers heeft.

Lash Volume Lift is een wimperbehandeling die de natuurlijke wimpers lift. Bij de LVL behandeling worden de wimpers vanaf de wortel gelift. Hierdoor zien de wimpers er langer en dikker uit. Daarnaast kunnen ook je wimpers geverfd worden tijdens de behandeling. De toegevoegde wimpertint geeft een mascara effect, waardoor ze al perfect zijn vanaf het moment dat je wakker wordt. De vorm blijft minimaal 6 tot 9 weken behouden totdat je natuurlijke wimpers weer uitvallen.

Klanten die even een wimperextension pauze willen, of geen wimperextensions meer willen dragen, maar wel een voller effect wensen dan alleen mascara, wij hebben daar de oplossing voor! Daarnaast is het voor klanten die geen wimperextensions dragen een zeer geliefde behandeling, omdat deze weinig onderhoud nodig heeft.

Voordelen Lash Volume Lift:

  • Resultaat 6 tot 9 weken zichtbaar.
  • Toepasbaar op alle soort wimpers, korte en lange
  • U hoeft geen mascara en/of wimperkrultang meer te gebruiken
  • Geeft een natuurlijke uitstraling.
  • Niet schadelijk voor de natuurlijke wimpers.
  • Bestendig tegen water, zweten, tranen, zwemmen, slapen.
  • Wimpers hebben nauwelijks verzorging nodig, verzorgingsproducten verkrijgbaar in de salon

Lash Lift excl. verven €60
Lash Lift incl. verven €65


Lash Volume Lift x Lash Botox

Lash Botox is een intens diep voedend masker voor je wimpers die in combinatie met de Lash Lift wordt gedaan. Kunnen jouw wimpers een boost gebruiken of heb je broze en/of beschadigde wimpers? Dan kan Lash Botox ervoor zorgen dat je wimpers voller, langer en gezond worden. In de botox zitten diverse eiwitten, aminozuren (samengesteld wordt dit keratine) en oliën die de wimpers voeden. Hierdoor worden ze voller, dikker en langer met 30% tot 50%.

Voor een optimaal resultaat adviseert Beautyteria Schoonheidssalon Hilversum deze behandeling elke 6 tot 8 weken te herhalen.

Lash Lift x Lash Botox excl. verven €70
Lash Lift x Lash Botox incl. verven €75