Laserontharen

ELOS Laserontharen bij Beautyteria Schoonheidssalon Hilversum

Waarom is de ELOS methode veiliger en minder pijnlijk dan traditionele laser en ipl technieken?
Dit is omdat met een lagere lichtenergie hetzelfde doel wordt bereikt. Daarnaast is de methode effectiever omdat óók de donkere huid en blonde en rode haren behandeld kunnen worden. De ELOS is ontwikkeld om acne, couperose, ongewenste haargroei, huidveroudering en pigmentvlekken op een veilige en effectieve manier aan te pakken.

Wat is ELOS?

De Elos is de allernieuwste generatie licht en laser techniek. Traditionele IPL en laser apparaten hebben allebei goede en minder goede eigenschappen. De medische Elos methode is een laser en IPL apparaat in één.  Daarnaast werkt de Elos niet op basis van één energiebron (licht of laser) maar twee energiebronnen. De Elos gebruikt alle voordelen van laser of IPL in combinatie met radiofrequentie en is daarom geschikt voor alle gevoelige huidtypen, alle huidskleuren én haarkleuren (dus ook blond, grijs en vlassig haar).

Waarom de ELOS methode:

  • Veilig op alle huidtypen, huidskleuren en haarkleuren
  • Alle huidskleuren kunnen behandeld worden
  • Definitief ontharen van blonde, grijze en vlassige haren is ook mogelijk
  • Minder pijnlijk dan traditionele technieken

Acne

De acne bacterie wordt aangepakt waardoor ontstekingen weggaan. De behandeling ondersteunt ook het herstelproces in de huid voor een mooie genezing. De huid wordt gereinigd. Op het behandelgebied wordt een laagje gel aangebracht. Daarop worden energie flitsen gezet. Deze vernietigen de acne bacterie. De behandeling voelt aan als kleine prikjes aan de huid. Afhankelijk van het type acne zijn er 6-10 behandelingen nodig.

Couperose, rosacea, vaatjes en roodheden

De ELOS vaatlaser of ELOS ipl zijn geschikt om couperose zoals de rode vaatjes en roodheden als diepere, paarsblauwe vaatjes te verwijderen op gezicht en lichaam. De huid ziet er jonger uit met een gezonde, gelijkmatige teint. De huid wordt gedesinfecteerd en krijgt een laagje verkoelende gel. Het gebied wordt systematisch bestempeld met warme lichtflitsen. Deze energie brandt de gesprongen vaatjes dicht zodat ze niet meer zichtbaar zijn. Roodheid verdwijnt. Afhankelijk van het type roodheid zijn er 1-5 behandelingen nodig.

Ongewenste haargroei | Elos ontharen

Reken nu definitief af met ongewenste haargroei. Geen scheerirritatie en rode bultjes meer! Een zachte en gladde huid, zonder donkere waas van stoppels. Met de ELOS laser en lichtenergie worden vanwege de tweede energiebron (radiofrequentie) niet alleen zwarte, donkere haren behandeld, maar ook blonde, rode en grijze haren. Het ELOS definitief ontharen is geschikt voor de meest gevoelige huidtypen tot de donkere huid. Er zijn gemiddeld 8 behandelingen nodig met tussenpozen van 6 weken.

Huidveroudering

De ELOS Fotofacial vermindert pigmentvlekken, vaatjes en grove poriën voor een egale huid. De refirm ST is een ware collageenboost voor de huid voor een frisse en stralende uitstraling. De WRA laser is bij uitstek geschikt voor het verstrakken van gebieden op het lichaam. Met de eMatrix vervagen rimpels, lijnen, littekens en pigmentvlekken.

Pigmentvlekken

Met de ELOS sra of sr verdwijnen pigmentvlekken. De behandeling is ook geschikt voor zonschade, zwangerschapsmasker en ouderdomsvlekken. Een egale huidskleur geeft een frisse uitstraling en u voelt zich beter in uw vel. Met de ELOS sra en fotofacial zet je lichtflitsen op de huid. Elke flits breekt specifiek het pigment in de pigmentvlekken af. Deze zullen geleidelijk aan vervagen of als een korstje van de huid afvallen. Afhankelijk van het soort pigmentvlek zijn er gemiddeld 3 behandelingen nodig.

Kalknagels laserbehandeling

De termen “kalknagels” en “schimmelnagels” worden in de volksmond door elkaar gebruikt.

Vaak gaat het toch echt om schimmelnagels. Dit zijn witte, verdikte en vaak ook vervormde nagels. Het gaat meestal om de teennagels, maar ook de nagels van de handen kunnen aangedaan zijn. Deze nagels zijn lastig te behandelen omdat de schimmel zich hardnekkig vastbijt in de nagelplaat. Anti-schimmelcrèmes en druppels zijn vaak niet toereikend en daarnaast heeft een intensieve medicatiekuur een hoop gevaarlijke bijwerkingen. Schimmelnagels kunnen tegenwoordig goed door middel van lasermethoden behandeld worden. Voor de verwijdering wordt gebruik gemaakt van laser en/of licht gecombineerd met radiofrequentie. Deze energie zet zich om in warmte in de nagelplaat. Hier wordt de schimmel gedood. Langzaam zal de aangedane nagel uitgroeien en groeit er een mooie gladde nagel voor terug. Dit proces kan wel enkele maanden duren.

 

Maak nu een afspraak voor een gratis en vrijblijvend consult.